Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@04:25:11 GMT

وفاق بین مذاهب و اقوام در شرایط کنونی امیدآفرین است

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۸۴۴۴

وفاق بین مذاهب و اقوام در شرایط کنونی امیدآفرین است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در نشست مشترک با امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان اظهارداشت: اقدامات چند جانبه هم از طرف جامعه اهل سنت و هم از جانب مسؤولان کشور مورد نیاز است و باید نگاه جدیدی به مسائل داشته باشیم.

وی ادامه داد: نگاه بی‌اعتمادی باید رفع شود زیرا عملکرد استان ما در مرکز کشور رصد می‌شود و باید نشان دهیم که انسجام درون استان در حد شعار نبوده و در عمل تحقق یافته است و اقدامات ما در حد تاکتیک نبوده بلکه مبتنی بر عقیده ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه علمیه دارالعلوم و امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان نیز در این نشست هدف از این دیدار را عیادت از آیت‌الله محامی در پی ابتلاء به ویروس کرونا بیان کرد و گفت: خوشبختانه با روی کار آمدن دولت جدید مردم و به ویژه اهل سنت امید بیشتری به حل مسائل مختلف دارند.

مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی افزود: جامعه اهل سنت سیستان و بلوچستان در انتخابات ریاست جمهوری مدتی با اصلاح طلبان همراه شد چرا که احساس کردیم دارای دیدی وسیع‌تر هستند و می‌توانند مشکلات اهل سنت را در کشور رفع کنند.

وی اظهار داشت: در انتخابات ۲ دوره گذشته به آقای روحانی رأی دادیم و رفت و آمدهایی داشتیم اما پس از مدتی نه تنها نتوانستند مشکلات اهل سنت را حل کنند بلکه کشور نیز دارای مشکلات جدی شد و در نهایت به این جمع‌بندی رسیدیم که در انتخابات ۱۴۰۰ به آقای رئیسی رأی بدهیم هر چند که با ریزش‌هایی در بین اهل سنت نیز همراه بود و اصلاح طلبان هم پس از همراهی ۲۴ ساله دچار ناراحتی و گلایه شده بودند.

امام جمعه مسجد مکی زاهدان تصریح کرد: در انتخابات اخیر ریاست جمهوری آقای جهانگیری بیان کرده بود که مسئول ستاد آن‌ها در استان طبق نظر ما انتخاب شود اما در پاسخ گفتیم که هنوز سمت و سویی را در نظر نداریم که بر خلاف انتظارشان بود و دچار رنجش شدند البته طیف لائیک از میان اهل سنت نیز با اعتقادات خاص خود دچار ناراحتی شده و به دنبال تحریم انتخابات بودند که با مخالفت ما روبرو شد.

وی ادامه داد: پس از انتخابات با آقای رئیسی دیدار و انتظارات اهل سنت را بیان کردیم و اینکه به دنبال منافع ملی و منافع اهل سنت هستیم.

مولوی اسماعیل زهی تصریح کرد: تبریک ما به طالبان باعث شد فعالان حقوق بشر تندیس اهدا شده به شخص بنده را پس گیرند زیرا کار ما را خلاف حقوق بشر و طالبان را تروریست خطاب کردند البته اعتقاد ما بر این است راه را درست رفتیم و کاری به نظر مخالفان و موافقان نداشتیم.

وی گفت: تلاش ما بر این است که در مسائل مختلف، علما استقلال خود را حفظ کنند و کار علما چنین استقلالی را می‌طلبد و در مقوله‌های مختلف نیز توصیه‌هایی داشته‌ایم هر چند کار در استانی به وسعت سیستان‌وبلوچستان شرایط را سخت می‌کند.

امام جمعه مسجد مکی زاهدان تصریح کرد: دغدغه علمای اهل سنت بحث مدارس علمیه و برنامه‌ریزی و مدیریت است و معتقدیم در مسائل مذهبی باید استقلال وجود داشته باشد هر چند که به نظارت اعتقاد داریم زیرا افراط‌گرایی را خلاف دانسته و به دنبال تعامل و تفاهم مذاهب هستیم.

کد خبر 5299755

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان مصطفی محامی مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی وحدت اسلامی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه گرگان شیوع کرونا کرمانشاه واکسیناسیون اردبیل تعاونی ایلام سیستان و بلوچستان خراسان رضوی امام جمعه مسجد مکی اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است

یکی از اعضای جنبش حماس با اشاره به اینکه این جنبش خواهان رسیدن به توافق است گفت که پیشنهاد کنونی که در مذاکرات قاهره دریافت کردیم، بهتر از پیشنهادهای قبلی است.

به گزارش ایسنا، حسام بدران، از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی گفت که این جنبش در مساله مذاکرات با جدیت تعامل می‌کند و خواهان رسیدن به توافقی است که به رنج و مشکلات مردم فلسطین پایان دهد.

وی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره خاطرنشان کرد: نتانیاهو و کابینه تندرو او به طور عامدانه از رسیدن به توافق آتش‌بس ممانعت می‌کنند. محاسبات نتانیاهو با امور شخصی وی و آینده‌ سیاسی‌اش مرتبط است و به رسیدن به توافق اهمیت نمی‌دهد.

این عضو ارشد حماس افزود: آنچه در این دور از مذاکرات قاهره به ما پیشنهاد شد بهتر از پیشنهادت قبلی است.

بدران تاکید کرد: با دولت آمریکا ارتباط مستقیم نداریم بلکه از طریق واسطه‌ها با آن در ارتباط هستیم. دولت آمریکا بیطرف نیست بلکه در جنگ علیه ملت ما شریک است.

وی در بخش دیگری گفت: ما خواستار ورود ترکیه و روسیه به عنوان ضامن هرگونه توافق با رژیم اسرائیل شدیم.

رسانه‌های صهیونیستی ساعاتی پیش جزئیات پیشنهاد آتش بس پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کردند.

آن‌ها اعلام کردند که این توافق سه مرحله‌ای و ۱۲۴ روزه است.

در آخرین جزئیات مربوط به مذاکرات قاهره برای تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه رسانه‌های مصری تاکید کردند پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بر سر آتش‌بس و توافق تبادل اسیران در نوار غزه حاصل شده است.

پیش از این کانال خبری قاهره به نقل از یک منبع بلندپایه گزارش داد که هیئت امنیتی مصر که در روند مذاکرات اسرائیل و حماس میانجی‌گری می‌کرد در مورد بسیاری از موارد اختلاف نظر به یک چارچوب توافقی دست یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهاد‌های قبلی است + جزئیات توافق پیشنهاد شده
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است
  • عالیشاه نیازمند یک بازگشت باشکوه
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران
  • از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد